İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Has Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkanı Ata Kemal Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Altınöz’ ün katılımı ile gerçekleştirilen İlçe Öğrenci Meclisi toplantısında İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı seçilmiştir. Öğrencimize çalışmalarında başarılar dileriz…

9. Sınıf Velilerimizle Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdik

Mrt

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2020-2021 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

2019 - 2020 eğitim öğretim yılında yürüttüğümüz başarılı projeler sayesinde Kalite etiketi alan okulumuz , 2020-2021 yılında da proje çalışmalarına devam ettiği için eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından eTwinning okulu olma daveti aldı. Bu davetin ardından gerekli çalışmalar yapılarak "eTwinning Okul Etiketi" aldı.