İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Has Anadolu Lisesi

Veliye Rehberlik

Ock

Okulumuz Rehberlik biriminin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün projesi kapsamında düzenlemiş oldukları Veli Akademileri Eğitimlerinin üçüncüsü 27 Aralık 2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Yavuz GÜLER’e “Aile İçi İletişim” konulu seminer çalışması için katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehberlik biriminin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesi kapsamında düzenlemiş oldukları Veli Akademileri Eğitimlerinin ikincisi 07 Kasım 2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Arş. Grv. Didem Çengel’e “Dijital çağda ebeveyn olmak'” konulu seminer çalışması için katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehberlik biriminin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü' nün projesi kapsamında düzenlemiş oldukları Veli Akademileri Eğitimlerinin ilki 26 Ekim 2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent ALCI’ ya  “Akademik Başarıda Ailenin Rolü” konulu seminer çalışması için katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Veli Akademileri Projesi kapsamında Maltepe Üniversitesi ve Maltepe Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile ilçemiz velilerine yönelik olarak "Dijital Farkındalık Ebeveyn Okulu" eğitimlerimiz olacaktır.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortak desteğiyle okulumuzda 'En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri 04/10/2022 tarihinde  gerçekleştirilmiştir. Seminere 21 veli ve 18 öğretmenimiz katılım göstermiştir. Semineri gerçekleştiren  Sayın Polis Memuru Okan İlhan'a ve katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Rehberlik biriminin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü' nün projesi kapsamında düzenlemiş oldukları Veli Akademileri Eğitimlerinin ilki 23 Ekim 2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Çiğdem Yavuz Güler'e "Aile içi" konulu seminer çalışması için katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ nün Veli akademisi projesi kapsamında Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün düzenlediği ‘Akran Zorbalığı ve Şiddet’ konulu seminer okulumuz konferans salonunda 24/12/2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Yapılan seminere Kadir Has Anadolu Lisesi, Rezan Has Anadolu Lisesi ve Celal Avşar Ortaokulu velileri katılım sağlamışlardır. Maltepe Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Demet PEKŞEN SÜSLÜ’ye  seminer çalışmasına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.