VELİ ÖZÇELİK - MÜDÜR

1978 Yılında Uşak´da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Uşak´da tamamladıktan sonra 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü´nden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel Bilimler Anasanat Dalı THM Programı´nda Yüksek Lisans eğitimine başladı ve 2005 yılında bu eğitimini tamamladı.

2001 Yılında Milli Eğitim Bakanlığına Müzik Öğretmeni olarak atandı. 2001-2005 yılları arasında Küçükçekmece Halkalı Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve 2005-2009 yılları arasında Ümraniye Ahmet Yavuz İlköğretim Okulu´nda Müzik Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2009-2010 yılları arasında Ümraniye Haşim İşcan İlköğretim Okulu ve 2010-2013 yılları arasında İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi´nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2013 yılında bir süre Bahçelievler İTO Bilim ve Sanat Merkezi´nde Kurucu Müdür olarak görev yaptıktan sonra 2013 Aralık ayında Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi´ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014´de Kadir Has Anadolu Lisesinde Müdür olarak göreve başlayan Veli ÖZÇELİK bu görevini sürdürmektedir.