T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Has Anadolu Lisesi

Sosyal Sorumluluk

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında dünyamızı tehdit eden iklim değişikliği, etkileri ve olumsuz süreci tersine çevirebilmek anlamında farkındalık oluşturabilme çalışmaları yaptık…

Ara

6. Kadir Has Anadolu Lisesi Kan Bağışı Etkinliğini Düzenliyoruz. Siz de 7 Aralık' ta bize katılın, Kadir Has Anadolu Lisesinde binlerce cana umut olalım!

Ock

Okulumuz Müzik Kulübü ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü işbirliği ile 26.12.2018 tarihinde Göztepe Medikal Park Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisinde müzik dinletisi ve hasta ziyareti gerçekleştirildi. Kadir Has Anadolu Lisesi Müzik Topluluğu sevilen türkülerden örnekler seslendirdi ve büyük beğeni topladı. Sosyal Yardımlaşma Kulübü önderliğinde serviste hasta olarak yatan çocuklar için alınan hediyeler ve geçmiş olsun dilekleri sahiplerine ulaştırıldı. Çalışmamız hastane yönetimi tarafından  plaket ile ödüllendirilmiştir. Çalışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Kadir Has Anadolu Lisesi Müzik Kulübü ve Proje Geliştirme Kulübü  tarafından  yapılan ortak çalışma ile Maltepe Zümrütevler Huzurevi ziyareti gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz ve Türk Kızılayı işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediğimiz geleneksel Kan Bağışı günümüz velilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çevre halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.