T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Has Anadolu Lisesi

Sanat ve Spor

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Nadir Övünç ÇAKIR rehberliğinde dokuz öğrencimiz 10/A sınıfından Su KOÇYİĞİT, Defne Su BÖLÜKBAŞ, 10/B sınıfından Zeynep KOYUNCU, 10/C sınıfından İrem Sena DURSUN, Defne BAYGIN, Müge ORAL, 11/B sınıfından Zeynep Sude SERENLİ, 12/B sınıfından Melisa Naz SOYSAL ve 12/C sınıfından Necat KANDEMİR yerli ve yabancı kült ressamlardan 16 tuval üzerine yaptıkları tasarım projesi okul duvarımızda sergilenmeye başlandı. Değerli öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında tüm sınıfların takım kurarak katılımı ile gerçekleştirilecek olan voleybol turnuvası başladı.

Ara

Maltepe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen sinema organizasyonu ile Hilltown Avm'de  "Buğday Tanesi" filmini izledik.  "Tohumlar toprağa, engelli bireyler ise topluma emanettir. Birlikte bir hayatı paylaşarak yüreklerde engel olmaması gerektiğini ve engellerin her şeye rağmen nasıl aşılabildiğini bizlere ilham veren film."

Ara

Ara

Uzaktan Eğitim döneminde öğrencilerimizin yapmış olduğu Görsel Sanatlar dersi çalışmaları.

Emeği geçen görsel sanatlar dersi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Turgut Özakman'ın 'Ah Şu Gençler' adlı eserinden esinlenerek oluşturduğumuz Almanca  oyunumuz 'Die Jugend von Heute' 5 Mayıs çarşamba günü okulumuz konferans salonunda okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine  sergilenmiştir. Skeçler öğretmenlerimiz tarafından Almancaya çevrilmiş, ve benzer Almanca skeçlerle bir bütün oluşturularak, öğrencilerimizin özverili çalışmaları sonucu sahneye aktarılmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

KHAL Futbol Takımımız Maltepe İlçesi Okullar Arası Gençler Futbol Turnuvasında üçüncü olmuştur. KHAL Ailesi olarak öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara