T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Has Anadolu Lisesi

Comenius Hayat Boyu Öğrenme Programı Kapsamında Çoklu Okul Ortaklığı

Kadir Has Anadolu Lisesi Proje Geliştirme Kulübü olarak Hayat boyu Öğrenme Programı Comenius Çoklu Okul Ortaklıkları'na başvurusunu yapmış olduğumuz 'E- Living Living Together Helping Each Other' ( E- Yaşam Birbirimize Yardım Ederek Birlikte Yaşamak) isimli projemiz kabul edilmiş bulunmaktadır.

Projemiz Eylül 2012- Eylül 2014 tarihleri arasında sürmüştür. Projemiz 7 ortaklı olup Almanya koordinatörlüğünde Türkiye ,İspanya, İtalya, Slovakya, Polonya ve Romanya'dan oluşmaktadır.

 

AMAÇ:

Proje sayesinde öğrencilerimiz gönüllü yer alacakları çalışmalar da yeni insanlarla tanışacaklar, yeni şeyler öğrenecekler, var olan yeteneklerini geliştirerek hedefleriyle ölçüşen konularda ´´karşılıksız yardım´´ etme duygusu ile manevi olarak güçleneceklerdir. Kendisine saygısı artan olgun birer birey olarak hayata devam etmeleri sağlanacaktır. Sonuç olarak projemizin temel felsefesi esas olarak başkalarına yardım kendine yardımdır. Sosyal Hizmet aktivitelerinin öneminin öğrencilerimiz tarafından benimsenmesini sağlamak ve topluma hizmet konusunda bilinçlenmelerini sağlamaktır.

T.C.

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı

Türk  Ulusal Ajansı

                                                                                                  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.03.2013 - Güncelleme: 30.03.2023 15:35 - Görüntülenme: 1291
  Beğen | 0  kişi beğendi