T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Kadir Has Anadolu Lisesi

Bağımsız Yaşam Bir Seçimdir Projesi Atölye Günleri

"Bağımsız Yaşam Bir Seçimdir" adlı projemizin, "Atölye Günleri" adlı çalışması Atölye Öğretmenlerimizin muhteşem performansı ve öğrencilerimizin samimi iştirakleriyle sona erdi.

Okulumuzda 15 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleşen etkinlik, 10. sınıf öğrencilerinin tamamının (204 kişi) katılımıyla gerçekleşti.  Esma Ulusoy'un koordinatörlüğünde gerçekleşen bu çalışmada, 11 Atölye oluşturuldu. Öğrenciler tercihlerine göre Atölye Çalışmalarına katıldı. Konularla ile ilgili farkındalık yaratıldı ve aynı zamanda bol bol eğlenildi.

Bu verimli çalışmanın ardındaki isimler: Atölye Hocaları; Ebru Kılıç, İlkay Tuncay, Semra Kutlular, Dilek Demirbağ, Arzu Doster, Burçin Kantarcı, Yılmaz Diyici, Esranur Alcı, Seval Cangül, Sebahattin Cürebal, Yasemin Sezen, Leyla Erdoğan, Sefa Yıldız, Sibel Çelikkol, Zafer Akdemir, Sümeyye Yüce. Görevli Öğrenciler; Oğuzhan Agkuş, Deniz Akbilgiç, Arif Şimşek ve Fatir Gür... Okulumuz İdarecilerinin önemli desteği ve Okul Aile Birliğinin katkılarıyla daha da güzelleşen bu etkinlikle Bağımlılıkla mücadelede önemli bir adım atılmış oldu...

  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.05.2015 - Güncelleme: 30.03.2023 15:34 - Görüntülenme: 2987
  Beğen | 0  kişi beğendi